NLen

NIEUWS

1 februari 2016

Een dagje Winterefteling
Successen moet je vieren

2016 werd afgesloten met de drukste dagen ooit

 De drukste dagen in de CG geschiedenis
Je hebt natuurlijk al kunnen lezen over het mooie jaar dat CG heeft gehad met Recharge.com. In 2016 lag de focus dan ook vooral op Recharge.com, maar we hebben het afgelopen jaar met zijn allen hard gewerkt aan het verbeteren van al onze platformen. 

Mede dankzij de kerstaankopen, werd december de meest succesvolle maand ooit voor Creative Group. Deze prestatie wilden we niet ongehoord aan ons voorbij laten gaan. Nee, dit moest gevierd worden! Dus werden we op de ochtend van 27 januari, na een busrit van een uur, losgelaten in de Efteling.

Records vieren doe je in Kaatsheuvel
Van de klassiekers als de Droomvlucht, Fata Morgana en Villa Volta tot Joris en de Draak en de Baron voor alle thrillseekers onder ons – alhoewel uit het gegil bleek dat deze achtbanen voor enkele collega’s iets té heftig waren.

Time flies when you’re having fun, want voor we het wisten was het alweer tijd om te verzamelen in het IJspaleis. Met een drankje in de hand werden foto’s en verhalen uitgewisseld en we vertrokken rond 18:00 weer richting Nijmegen. Dit smaakt naar meer, dus we kijken uit naar alle ideeën én nieuwe successen in dit jaar!

Een dagje Winterefteling