NLen

NIEUWS

27 maart 2017

Welkom Günther Vogelpoel!
Onze nieuwe Creative Group CEO

Het is officieel: 1 mei verwelkomt Creative Group Günther Vogelpoel als CEO.

De voormalig topman van onder andere Emesa en Tele2 verruilt zijn bureau in Amsterdam voor eentje in Nijmegen. Hij zal Creative Group de komende jaren helpen belangrijke stappen te zetten in de groei van verschillende labels.

Creative Group heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt. Deze groei willen we doorzetten zodat we CG naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Samen met Günther zullen we werken aan onze plannen voor de komende jaren. Want met verschillende labels en wereldwijde ambities is Creative Group continu in beweging om de consument van alle digitale gemakken te voorzien.

Naast de functies die Günther eerder bekleedde bij Tele2 en Emesa, was hij ook adviseur bij investeringsmaatschappij Dasym. Hier was hij betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe investeringsinitiatieven voor jonge bedrijven. Niet alleen zijn kennis en ervaring, maar ook zijn persoonlijkheid matcht goed met de ‘CG spirit’. We verheugen ons daarom op de samenwerking en de volgende stappen. Welkom, Günther!